пятница, 7 мая 2010 г.

Британська поліція заарештувала проповідника, який назвав гомосексуалізм гріхом

Англійський проповідник-баптист Дейл Макальпін був узятий під варту за те, що в приватній бесіді назвав гомосексуалізм гріхом.

Як повідомляє Daily Telegraph, Макальпін роздавав листівки з поясненнями десяти заповідей на вулиці міста Вокингем, коли до нього підійшла жінка і почала з ним обговорення питань віри.

Перераховуючи гріхи, викладені апостолом Павлом в Першому посланні до Коринфян, проповідник серед інших згадав і гомосексуалізм, повідомляє газета.

Щойно жінка віддалилася, до баптиста підійшов поліцейський і повідомив, що на нього надійла скарга про використання виразів расистського або гомофобського характеру, на що проповідник відповів, що гомосексуалізм «все одно гріх».

Макальпін був доставлений в поліцейський відділок, де в нього конфіскували вміст кишень, мобільний телефон і черевики, а також зняли відбитки пальців, відсканували сітківку ока і узяли аналіз на ДНК. В даний час проповідника звільнили під заставу.

У Шотландії вуличного проповідника оштрафували за осуд содомії

У шотландському місті Глазго християнський вуличний проповідник Шон Хоулз був оштрафований на тисячу фунтів стерлінгів за публічне засудження содомії.

Коли 47-річний американський проповідник в ході своєї поїздки до Великобританії проповідував на вулицях Глазго, хтось з натовпу запитав у нього, що він думає про гомосексуалістів. Той відповів, що «гомосексуалісти заслуговують на гнів Божий, як і всі інші грішники, і попадуть в місце, назване пеклом».

Двоє з натовпу покликали поліцію, і Ш.Хоулз був заарештований.

Провівши ніч в тюремній камері, він наступного дня постав перед судом за звинуваченням в ненависті до гомосексуалістів, мотивованій «релігійними забобонами».

http://bratstvo.info

Комментариев нет:

Отправить комментарий