пятница, 23 марта 2012 г.

Факультет управління релігійними організаціями

Київський християнський університет заснував перший в Україні факультет управління релігійними організаціями. Факультет створено з метою підготовки фахівців для пастирського та адміністративного церковного служіння, а також перепідготовки та підвищення кваліфікації діючих священно-та церковнослужителів усіх рівнів. Навчальний процес на факультеті відповідає основним вимогам державного стандарту вищої освіти в Україні.

Формами навчального процесу факультету є денна, очно-заочна, заочна та постійно діючий практичний семінар.

На факультеті студенти вивчають повний цикл класичних богословських дисциплін, а також історію та віровчення християнських конфесій, священні писання релігій світу, психологію, культурологію, філософію, логіку, чинне законодавство про об’єднання громадян, бухгалтерський облік та документознавство неприбуткових організацій (релігійних, громадських, благодійних), менеджмент, професійний етикет тощо.

Перелік необхідних для вступу документів:

  • Анкета абітурієнта (бланк є на веб-сайті)
  • Документ про освіту
  • Медична довідка форми 086-у
  • Копія паспорта (1,2 і 11 сторінки)
  • Копія ідентифікаційного коду
  • Чотири фотографії 3?4

Термін навчання – 3 роки

Прийом на навчання здійснюється на конкурсній основі за результатами вступних іспитів. Вступні іспити проводяться за програмами середніх навчальних закладів. Всі іногородні забезпечуються гуртожитком.

Київський християнський університет
м. Київ, вул. Сортувальна 5-а
Тел. 044-574-4284
044-550-4385
Факс: 044-574-4095
Ел. Пошта: office@kcu.org.ua
Веб-сторінка: www.kcu.org.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий