воскресенье, 5 сентября 2010 г.

Вітання Президента України з нагоди початку нового 2010/2011 навчального року та Дня знань

Дорогі співвітчизники!

Щиро вітаю вас із Днем знань і початком нового навчального року.

Це особливе і хвилююче свято ми неодмінно пов'язуємо з прагненням до інтелектуального та духовного збагачення, гармонійного розвитку кожної особистості, утвердження України як високорозвиненої європейської країни.

Наше суспільство все більше усвідомлює значення освіти як головного чинника модернізації країни та втілення стратегічних реформ для якісних змін і підвищення соціальних стандартів життя. Освічені люди, кваліфіковані кадри є основним багатством і перспективою держави. Як Президент України своїми пріоритетами і завданнями національної безпеки бачу турботу про розвиток інтелектуального потенціалу нації, формування економіки, заснованої на знаннях.

Сердечні слова вдячності хотів би висловити педагогам за благородну і подвижницьку місію. Ви виховуєте наше майбутнє, відкриваєте перед молодими нові горизонти пізнання себе і світу. Ми все робитимемо для того, щоб ваша відповідальна праця належним чином цінувалася, а престиж Учителя неухильно зростав.

Бажаю всім міцного здоров'я, творчої наснаги та впевненості у власних силах. Нехай нестримне бажання збагачуватися знаннями і використовувати їх на благо України завжди буде з вами.

Віктор ЯНУКОВИЧ

http://www.president.gov.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий