вторник, 22 июня 2010 г.

Випуск 2010 у Львівській богословській семінарії

22 травня 2010 року відбувся дев’ятий випуск студентів Львівської Богословської Семінарії. П’ятдесят три студенти стаціонарного та заочного відділень завершили навчання у Семінарії. Цього року серед випускників вперше була група студентів, які отримали ступінь «Магістр богослов’я». Ступінь «Християнський служитель та вчитель Біблії» отримали двоє випускників, «Бакалавр пасторського служіння» - одинадцять, «Бакалавр християнського служіння» - п’ять, «Бакалавр богослов’я» - дев’ять, і «Магістр богослов’я» - двадцять шість. Випуск та церемонія вручення дипломів проходило у приміщенні конференц-залу Церкви «Голгофа» (м. Львів). На святі були присутні рідні та знайомі випускників, працівники та гості Семінарії, які прийшли розділити радість та привітати випускників. Свято випуску розпочав привітальним словом ректор Семінарії Роман Соловій.

Промовці закликали випускників бути вірними своєму покликанню, йти за Христом, не соромитися Євангелії, триматися Слова Божого і не зупинятися на досягнутому . Серед них, Кліновський А.І. (відповідальний за освіту в  ЦХВЄУ), Ляховський Р .І. (єпископ ЦХВЄУ у Львівській обл.), Девід Бойд (регіональний директор П’ятидесятницьких Асамблей Канади у Євразії), Хрипта В.І., (єпископ ЦХВЄУ у Закарпатській обл.), Мурах Р .М. (єпископ ЦХВЄУ у Хмельницькій обл.), Касянюк С.С. (пастор Церкви «Благодать», м. Рентон, США), Гук А.П. (пастор, заступник єпископа ЦХВЄУ у Львівській обл.), Лаба В.П. (пастор, керівник відділу освіти ЦХВЄУ у Львівській обл.), Туз Л.Г. (пастор, член Пресвітерської ради ЦХВЄУ у Львівській обл.), Деніс Скраба (директор місії Amigo Relief Mission, Канада), Пол і Джоанна Лазанте (місіонери в Україні від П’ятидесятницьких асамблей Канади).

Після привітань випускник магістратури Віктор Хрипта виголосив проповідь про те, що Бог шукає собі вірних служителів, а лише з вірних робить здатними до праці; в випускниця Людмила Ковальчук виразила теплі слова подяки працівникам Семінарії, які інвестували в життя студентів і працювали з ними. Зі словами наставляння та заохочення до випускників звернулися Анатолій Кліновський та Девід Бойд. Служіння завершилося молитвою благословення та посвячення усіх випускників. Звичайно, працівникам Семінарії було сумно розставатися із чудовими і талановитими студентами, однак їх підбадьорювала надія на те, що вже у якості християнських працівників зможуть проголошувати людям Добру Новину і поширювати Царство Небесне тут на землі. «Нехай книга цього Закону не відійде від твоїх уст, але будеш роздумувати про неї вдень та вночі, щоб додержувати чинити все, що написано в ній, бо тоді зробиш щасливими дороги свої, і тоді буде щастити тобі. Чи ж не наказав Я тобі: будь сильний та відважний? Не бійся й не лякайся, бо з тобою Господь, Бог твій, у всьому , де ти будеш ходити» (Іс.Нав.1:8-9)

Молитовні потреби:

  • служіння випускників ЛБС
  • набір 2010-2013
  • Боже бачення майбутнього служіння Семінарії

Комментариев нет:

Отправить комментарий