четверг, 12 мая 2011 г.

Музичні майстер-класи 2011

Олександр Крещук
http://ecbua.info

Шановні брати і сестри! Запрошую прийняти участь у Майстер-класах 2011! Надсилаю Вам інформацію про заняття для музичних керівників у вигляді майстер-класів, які відбудуться у другій половині травня 2011 року у Луцьку (19-22) та у Запоріжжі (26-29).

Прошу Вас використати цю можливість для Вашого професійного-музичного та духовного зросту,  а також можливість для спілкування з колегами з різних церков України, які прибудуть на заняття.

Також, прошу вас, передати інформацію про заняття іншим своїм музикантам-колегам (переслати, передзвонити): а також всім тим, хто задіяні у музичному служінні у інших церквах вашої області. Вперше є можливість отримати заняття з викладачами вищої кваліфікації і досвідченими церковними музичними служителями різних церков США та України. Заняття проводяться безкоштовно. Учасники покривають лише витрати на своє харчування та проживання (див лист).

Майстер-клас-2011 – дає можливість для одночасного заняття для представників усіх напрямків церковного музичного служіння. Це забезпечується приїздом великої кількості кращих викладачів зі США та України. Заняття відбуватимуться одночасно по різних спеціалізаціях у різних церквах.

  • Диригентів хорів та їх помічників
  • Керівників оркестрів/ансамблів та аранжувальників (духових, симфонічних, народних)
  • Концертмейстерів
  • Керівників та музикантів вокально-інструментальних груп (прославлення)
  • Співаків, Вокалістів, Солістів
  • Звукорежисерів

Зі США приїзжають:

  1. Бенхам Стів – професор університету, диригент, віолончель, скрипка, бас-гітара
  2. Хедер Хууд -  головний диригент великої церкви, органіст, концертмейстер, викладач, дзвіночки, камертони
  3. Сойер Тимофій – професор коледжу, диригент, вокаліст,
  4. Бенхам Крістіна – концертмейстер
  5. Богза Сергій – диригент оркестру
  6. Стовер Марк – музичний директор великої церкви Мінеаполісу, диригент хор та оркестру, піаніст, гітарист, керівник групи прославлення, аранжувальник

Викладачі з України:

  1. Хлиста Володимир – викладач Семінарії, диригент, композитор, аранжувальник, керівник вокально-інструментальної групи (прославлення)
  2. Болгар Віталій – диригент, вокаліст, викладач
  3. Білокінь Сергій – диригент хору, вокаліст, викладач, гітарист
  4. Багинський Павло – диригент філармонічного оркестру, аранжувальник, бас-гітара
  5. Крещук Олександр – диригент, викладач, організаційні питання
  6. Заняття для звукорежисерів проводять фахівці  Музбіржа України (м.Київ)

Також особливо запрошуємо хористів та музикантів, які можуть самостійно читати свої партії приєднатися до об’єднаного хору та оркестру, який проводитиме заняття в ці дні. Ви зможете познайомитись з прекрасними новими християнськими творами.

Після закінчення Майстер-класу – відбудуться недільні богослужіння, з участю викладачів. хору, оркестру та груп.  Більш детальну інформацію про організаційні та фінансові питання, про викладачів та про  розклад занять можна отримати по e-mail (cma.ukraine@gmail.com) або завантажити з сайту:  Див. Реєстраційний пакет на Музичну Конференцію.

Комментариев нет:

Отправить комментарий